Workshops

Ervaar de kunst van het edelsmeden in een workshop.
Je maakt een sieraad onder begeleiding van een professional in mijn atelier, eventueel in combinatie met parels, edelstenen of andere materialen.

Er zijn vele leuke eigentijdse voorbeelden van sieraden waaruit gekozen kan worden. Op mijn blog en facebook, instagram en pinterest zie je impressies van de workshops.

Aanbod 

Workshop 1, dit is een dagdeel, ochtend, middag of avond
Vanaf 3 personen kun je een workshop volgen van ca. 3,5 uur.
€85,- pp

Workshop 2, een hele dag
Vanaf 3 personen kun je een workshop volgen van ca. 7 uur.
€135,- pp

Workshop 3, voor 2 personen
Een workshop van ca. 3,5 uur is €100,- pp
Een workshop van ca. 7 uur is €200,- pp

Workshop 4, maatwerk
Neem contact met mij op om je/ jullie wensen kenbaar te maken. De mogelijkheden, het budget en andere zaken bepalen de vorm van de workshop.

Workshop 5, inloopworkshop
* 21 mei 2022 *
Hiervoor kun je je inschrijven als je alleen bent. De workshop is met maximaal 6 andere mensen in een groep.
De Inloop Workshops is vaak verrassend gezellig omdat je met andere mensen kennis maakt. Bij genoeg aanmeldingen gaat de workshop door.
€85,- pp

Een workshop is inclusief het zilver, koffie, thee, gebak uit eigen keuken en exclusief parels en edelstenen. De dag workshop is inclusief een heerlijke lunch.

Workshop aanmelden
Reserveer jullie workshop door een email te sturen naar harriette@stu3o.nl.

Cursus

Basiscursus

Als startende cursist leer je in de lessen een aantal basistechnieken. Je tekent een eigen ontwerp dat je vervolgens gaat maken. Tijdens het maken van de opdracht leer je om te gaan met de gereedschappen en maak je kennis met de basistechnieken van het edelsmeden, optekenen, zagen, vijlen, schuren, solderen en smeden.
De basiscursus bestaat uit 10 lessen van elk 2,5 uur. Wanneer je verder wilt gaan kunt je doorstromen naar de vervolgcursus.
De groep bestaat uit maximaal 6 personen, beginners en gevorderden zitten bij elkaar in de groep.

Vervolgcursus

Tijdens de vervolgcursus ontwerpt en vervaardigt je een sieraad, dit kan naar aanleiding van een opdracht zijn of je komt zelf met een idee. Je wordt geholpen met het leren ontwerpen. Ontwerpen is een proces dat ontwikkeld kan worden. Eerst wordt er een schets gemaakt op papier of een proefmodel gemaakt in onedel metaal voordat er in zilver of goud gewerkt wordt.

Kosten

Een cursus van 10 lessen à 2,5 uur kost € 330,-.
De cursus is inclusief gebruik van alle in het atelier aanwezige gereedschappen, begeleidende theorie, onedele metalen , zoals koper, messing en alpaca, zilversoldeer en zaagjes, koffie en thee.
De cursus is exclusief zilver, goud, fournituren en edelstenen.

Workshop Aanmelden

Reserveer jullie workshop door een email te sturen naar harriette@stu3o.nl.